Priče učesnika
Najistaknutije inspirativne priče o uspehu naših učesnika odraslih i dece.
Aleksandar, 8 godina iz Valjeva
Dioptrija +8, strabizam / Radionica 2020
Od 5. godine nosi naočare i flaster smo bezuspešno stavljali skoro godinu dana. Za Radionicu smo čuli od školskog druga koji je vežbama u potpunosti oporavio vid. Danas sam najsrećnija mama na svetu jer moje dete nema strabizam ni dioptriju.
Ivana, 18 godina, iz Beograda
Dioptrija +9, strabizam, astigmatizam / Radionica 2017.
Za jedan dan sam smanjila naočare sa +9 na +4. Nastavila sam da vežbam. Sa pauzama sam radila vežbe godinu dana i rešila dioptriju do kraja zajedno sa upornim strabizmom.
Jelena 13 i Goran 8 godina iz Kragujevca
Dioptrije -2.75, -1/ Radionica 2016.
Dioptrije su rasle na svako 6 meseci. Nakon 4 dana, Goran više nikad nije stavio naočare. Ćerka je vežbala još nekih 15 dana i za nju su naočare postale prošlost.
Aleksandra, 53 godine iz Novog Sada
Dioptrija -6, visok cilindar / Radionica 2016.
Bilo je jako teško odlučiti se da dođem na Radionicu kako sam se jako nesigurno osećala kada skinem sočiva. Polako ali sigurno, za nepuna 3 meseca sam rešila i cilindar i dioptriju do kraja. Preporučujem svima koji su disciplinovani i istinski žele da postignu uspeh.
Maksim, 8 godina, iz Smedereva
Dioptrija -13 / Radionica 2018.
Nakon svega 2 dana rađenja vežbi, Maksimova dioptrija se spustila sa -13 na - 4! Nakon 2 nedelje povremenog vežbanja, dioptrija se spustila na -1 a zatim smo postigli perfektan vid 20/20 i moje dete više ne nosi sočiva!
Marina, 10 godina iz Kraljeva
Dioptrija -6 i -7, visok astigmatizam / Radionica 2019
Moja ćerka je već sa 4 godine imala dioptriju -3, i nakon svakog pregleda je dioptrija naočara povećavana. Ona već sa dioptrijom -5 nije mogla da siđe niz stepenice bez naočara i pitala sam se - ima li kraja?
Reč instruktora i učesnika
Dioptrija -4, visok cilindar, keratokonus
Iako sam imala ogroman problem sa vidom, jer ni sa tvrdim sočivima nisam videla ništa bolje nego bez njih, moj skepticizam je bio toliki da godinu dana nisam htela da odem na Radionicu. Desio se preokret i 2011. sam otišla u Ljubljanu. Danas sam instruktor i učim druge kako da oporave svoj vid vežbama za oči.