Marina, 10 godina iz Kraljeva

Dioptrija -6 i -7, visok astigmatizam / Radionica 2019

Pretraživala sam internet u očaju i ukucala vežbe za oči. Pronašla sam trening vida i odmah pisala da se informišem. Hvala Gorice na ogromnom strpljenju i svim odgovorima na moja brojna pitanja. Zahvaljujući tome što ste Vi takvi smo odlučili da dođemo na Radionicu.

Već prvog dana Radionice, Marina je bila oduševljena i vežbe su joj bile zanimljive. To me je iznenadilo jer je inače imala otpor da ide na bilo šta vezano za naočare.

Na merenju dioptrije i testu za naočare, ustanovljeno je da su prejake za skoro celu dioptriju na oba oka! Kolikogod su ovo pozitivne vesti, bila sam u šoku.

Kada smo došle na drugi dan Radionice, nakon jednog vikenda vežbanja, moja ćerka je imala -2.25 i -3! Marina je jedva čekala da Gorici pokaže silne oznake pada dioptrije na kanapu koji je bio sav šaren od oznaka flomasterom. Za cilindre smo radili 1 vežbu, par minuta na svako sat vremena i progres je vidan. Ranije je cilindar već bio na udaljenosti za čitanje, a sada je dalje i samo na jednom oku.

Ovo pismo pišem 2 nedelje nakon Radionice da se pohvalimo da je Marina uspela da vidi slova iz najsitnijeg reda na optometrijskog tabli! Cilindar smo takođe uspešno rešili za manje od 2 nedelje vežbanja.

Svima preporučujem, a onima koji nas znaju ni ne moram jer sada moje dete vide BEZ NAOČARA!

Žao mi je da mnogi roditelji ne znaju i da su deca osuđena na naočare a često i na operacije. Širim informaciju gdegod imam priliku.

Hvala što ste ste nam pomogli i naučili da oporavimo vid!

Puno uspeha u daljem radu i puno sreće u ličnom životu.

Hvala beskrajno hvala.

Mama Ana O.