Priče učesnika

Priče učesnika

Najistaknutije inspirativne priče o uspehu naših učesnika odraslih i dece.

Radomir, 53 godine, iz Zrenjanina

Dioptrija +2.75 za čitanje i +1.5 za daljinu / Radionica 2022.

Moja žena je doktorka koja ne veruje u alternative ove vrste - pa ima li za mene veće motivacije da uspem nego da ženi dokažem suprotno?

Saznaj više

Ivana, 18 godina, iz Beograda

Dioptrija +9, strabizam i astigmatizam / Radionica 2017.

Tokom predavanja bih zaspala više puta usled neverovatnog umora i bola u očima. To je bila moja realnost. Vežbe sam efektivno radila 7 meseci i rešila ogromnu plus dioptriju do kraja zajedno sa upornim strabizmom.

Saznaj više

Bogdan, 32 godine iz Podgorice

Dioptrija +5 i +3, strabizam / Radionica 2020

Od detinjstva imam plus dioptriju i jedno oko ne stoji kako treba. Uz napor i jake plus naočare, uspevam da većinu vremena lutanje oka bude gotovo neprimetno. Nikada nisam išao na operaciju, a danas sam posebno srećan da nisam.

Saznaj više

Maksim, 8 godina, iz Smedereva

Dioptrija -13 / Radionica 2018.

Nakon svega 2 dana rađenja vežbi, Maksimova dioptrija se spustila sa -13 na - 4! Nakon 2 nedelje povremenog vežbanja, dioptrija se spustila na -1 a zatim smo postigli perfektan vid 20/20 i moje dete više ne nosi sočiva!

Saznaj više

Jelena 13 i Goran 8 godina iz Kragujevca

Dioptrije -2.75, -1.75/ Radionica 2016.

Dioptrije su mojoj deci rasle na svako 6 meseci. Nakon 4 dana, Goran više nikad nije stavio naočare. Ćerka je vežbala još nekih 15 dana i za nju su naočare postale prošlost.

Saznaj više

Marina, 10 godina iz Kraljeva

Dioptrija -6 i -7, visok astigmatizam / Radionica 2019

Moja ćerka je sa 4 godine dobila dioptriju -3 i nakon svakog pregleda je dioptrija naočara povećavana. Ona već sa dioptrijom -5 nije mogla da siđe niz stepenice bez naočara i pitala sam se - ima li kraja?

Saznaj više

Aleksandar, 8 godina iz Valjeva

Dioptrija +8, strabizam / Radionica 2020

Od 5. godine nosi naočare i flaster smo bezuspešno stavljali skoro godinu dana. Za Radionicu smo čuli od školskog druga koji je vežbama u potpunosti oporavio vid. Danas sam najsrećnija mama na svetu jer moje dete nema strabizam ni dioptriju.

Saznaj više

Marijana, 46 godina, iz Beča

Dioptrija -4 i -5, astigmatizam / Radionica 2022.

Od sedme godine nosim minus dioptriju i nisam imala toliki problem sa tim dok nisam počela da gubim jasnoću vida za čitanje. Sve što ću reći u uvodu, sa 46 godina konačno imam vozačku dozvolu bez naočara!

Saznaj više

Marko, 71 godina iz Zrenjanina

Dioptrija +2.25 i +3.50 za čitanje i +1.5 za daljinu/ Radionica 2020

Mislio sam da ću poludeti kada sam pre 12 godina dobio drugi par naočara za daljinu. Kada sam čuo za Radionicu, rešio sam da nikad nije kasno da se rešim barem jednih naočara.

Saznaj više

Jelena, 59 godina,  iz Novog Sada

Dioptrija -6, visok cilindar / Radionica 2016.

Bilo je jako teško odlučiti se da dođem na Radionicu kako sam se jako nesigurno osećala kada skinem sočiva.  Polako ali sigurno, za nepuna 4 meseca sam rešila i cilindar i dioptriju do kraja. Preporučujem svima koji su disciplinovani i istinski žele da postignu uspeh.

Saznaj više

Anica, 49 godina, iz Užica

Dioptrija -2.5 i -2.75 / Radionica 2023.

Od tinejdžerskih dana mi je oslabio vid. Ukupno 30 godina nosim kontaktna sočiva. Kada sam čula koliko su sočiva loša po moje oči, rešila sam da ih se REŠIM.

Saznaj više