Kontakt i registracija

Kontakt i registracija

Trening vida u Beogradu

za decu i odrasle

OPŠTE INFORMACIJE

Uživo Trening vida za decu i odrasle traje 2 dana i održava se u Beogradu.

Za odrasle (od 13 do 113 godina), radionice se uglavnom održavaju vikendom a nekada i radnim danima popodne. Za decu (od 8 do 12 godina), Radionice se održavaju petkom i nedeljom, a subotu je potrebno planirati za rad vežbi kod kuće.

Svaki učesnik dobija praktična znanja i materijale:

  1. Vežbe za relaksaciju
  2. Vežbe za probleme sa funkcijom vida
  3. Uputstva za praćenju progresa tokom vežbanja
  4. Alate za izvođenje vežbi
  5. Plan rada sa dinamikom i redosledom vežbi

CENE UČEŠĆA

Cene su izražene u američkim dolarima, a dostupno je plaćanje u 2 rate.

Cena za učesnike decu je USD360 (cena sa popustom za rane uplate je USD330) uz obavezno prisustvo i mesto za jednog roditelja. Cena obuhvata učešće tokom 2 dana radionice za dete i roditelja. Ukoliko roditelj dolazi sa 2 deteta, cena po detetu je USD260.

PROMO CENA za odrasle

Cena učešća za odrasle (učesnici minimum 12 godina starosti):

  1. 1 učesnik, USD330 (PROMO CENA USD260)
  2. 2 učesnika, USD290 po učesniku (PROMO CENA USD240)
  3. 3 ili više učesnika, USD260 po učesniku (PROMO CENA USD220)

KONSULTACIJE I PITANJA

Ukoliko imate pitanja vezano za Trening vida, pišite na prijave@treningvida.com

Ukoliko želite konsultacije putem telefona ili Zoom-a koje su namenjene informisanju o metodi oporavka vida i razgovoru o Vašem problemu sa vidom, pišite na prijave@treningvida.com. Konsultacije traju 20 minuta, a cena je USD25.

Važna napomena Trening vida se u potpunosti razlikuje od optometrije i oftalmologije i nije namenjen dijagnostici niti lečenju bolesti oka, zdravstvenog stanja oka ili sistema vida. Ako imate pitanja u vezi bilo koje medicinske materije, obratite se svom očnom lekaru. Trening vida samim tim ne obuhvata nikakve medikamente, očna pomagala, niti operacije.
Napomena Trening vida počiva na jednostavnom principu oporavka problema sa funkcijom vida radom fizičkih vežbi. Poznato je da ako vežbate svoje mišiće, oporavljate i zadržavate njihovu funkciju. Tipični problemi sa vidom poput kratkovidosti, astigmatizma, dalekovidosti, lenjeg oka i strabizma nisu bolesti već neispravan način na koji trenutno ili dugi niz godina koristite svoj vid. To je stečeno stanje kod većine ljudi.

Trening vida je edukacija o tome kako da prirodno oporavite jasan vid radeći vežbe. Prvi rezultati poboljšanja vida su tu već za 7 do 10 dana redovnog vežbanja, a kod dece i brže.
Prijava na listu čekanja Ukoliko želite da evidentiramo Vaše podatke kako bi dobili obaveštenje o otvorenim mestima na nekoj od narednih Radionica Trening vida, potrebno je da popunite formular u nastavku.
Napomene: Jedna prijava je dovoljna, nije potrebno obnavljati je. Obaveštenje za rezervaciju mesta u prvom narednom terminu šaljemo na Vaš e-mail minimum 3 nedelje unapred. Molimo da koristite e-mail koji radi, Vaš lični a ne poslovni jer se dešava da je prijem našeg odgovora blokiran. Kod ličnog e-maila, proverite da li je Inbox pun kao i to da poruka može stići u Promotions, Spam ili Junk.

Podaci o učesniku

Koje probleme sa vidom imate?

Važna napomena: Ukoliko ucesnik ima kataraktu, nistagmus ili ostećenja koja za posledicu imaju gubitak delova vidnog polja ili centralnog vida, trening vida nije odgovarajući.