Maksim, 8 godina, iz Smedereva

Dioptrija -13 / Radionica 2018.

Kod Maksim smo prvi put primetili da nešto nije u redu sa vidom sa pet ipo godina. Otišli smo kod očnog lekara i nije nam bilo dobro kada su nam saopštili koliku dioptriju ima. U pitanju je bila dioptrija -10 i dobili smo uput za kabinet za kontaktna sočiva. Maksim je krenuo da nosi sočiva i odlazili smo na kontrole svakih godinu dana i dioptrija se uvek povećavala za jedan. Sa svojih 8 godina, Maksim je dobio dioptriju  -13.

Za Radionicu smo čuli od prijateljice čija se ćerka uspešno rešila dioptrije i već godinu dana ne nosi naočare. Nestrpljivo smo čekali Radionicu u maju 2018. u nadi da će nam pomoći da Maksim bolje vidi. Tako je i bilo!

Stigli smo na Radionicu i oduševili se pristupom koji nam je omogućio razumevanje problema koje ima naš sin. Nakon svega 2 dana rađenja vežbi, Maksimova dioptrija se spustila sa -13 na - 4 i bili smo presrećni! Nakon 2 nedelje povremenog vežbanja, dioptrija se spustila na -1 a zatim smo postigli perfektan vid 20/20 i moje dete više ne nosi sočiva! Presrećni smo, moj sin napokon funkcioniše kao sva ostala deca.

Mnogo smo zahvalni što postojite i što ste usrećili celu moju porodicu.

Mama Tanja S.