Online Trening vida

Online Trening vida

Online Trening vida podrazumeva rad sa instruktorom u grupi do najviše 7 učesnika sa individualnim pristupom.

Edukacija obuhvata sve informacije, praktična znanja i uputstva za samostalno testiranje vida, praćenje progresa, izvođenje vežbi i negu očiju.

Za koga je online Trening vida?

Online Trening vida je namenjen učesnicima od 13 do 113 godina sa sledećim problemima:

Kratkovidost ili minus dioptrija

Dalekovidost ili plus dioptrija

Astigmatizam (cilindri)

Online Trening nije odgovarajući za učesnike koji imaju: strabizam, lenje oko, ambliopiju (slabovidost), kataraktu ili oštećenja vidnog polja.

Važno: Strabizam, lenje oko i ambliopija (slabovidost) se takođe uspešno rešavaju vežbama. Zbog prirode problema, neophodan je rad uživo. Kontaktirajte nas za više informacija na prijave@treningvida.com


Agenda

Šta online Trening vida obuhvata?

EDUKACIJA o metodi oporavka vida, istoriji vežbi za oči i brojnim istraživanjima čiji su rezultati potvrda da imamo kontrolu nad svojim vidom.

PRAKTIČAN RAD obuhvata testove vida, vežbe za oči  vežbe za relaksaciju očiju koje su temelj za oporavak vida.

UPUTSTVA za praktičan rad koja obuhvataju plan rada za pojedinca uz informacije o tipičnim greškama i najboljim praksama za brz progres.

SAVETI ZA NEGU I OČUVANJE VIDA obuvataju teme kao što su suvo oko, prevencija katarakte, zaštita očiju, rad na digitalnim ekranima, naočare za sunce, provera vida kod dece mlađe od 7 godina i još mnogo toga…

Cena

izraženo u američkim dolarima, dostupno plaćanje u 2 rate

Cena obuhvata učešće putem ZOOM aplikacije u dodeljenom terminu uz instruktora u trajanju od 3h i sve materijale neophodne za testiranje vida i izvođenje vežbi.

  1. 1 učesnik USD330
  2. 2 učesnika, USD290 po učesniku
  3. 3 ili više učesnika, USD260 po učesniku

Prijava na listu čekanja

zainteresovanih za online Trening vida

Klikom na dugme Prijava možeš popuniti formular za učešće na online Treningu vida nakon čega ćemo poslati informaciju o terminu. Naš tim vredno radi na tome da u što kraćem roku omogući učešće na programu svim zainteresovanim polaznicima.