Trening vida u Beogradu

za decu i odrasle

KONSULTACIJE I PITANJA

Ukoliko imate pitanja vezano za Trening vida, pišite na prijave@treningvida.com

Ukoliko želite konsultacije putem telefona ili Zoom-a, za zakazivanje pišite na prijave@treningvida.com. Konsultacije traju 20 minuta, a cena je 25 USD.

PRIJAVA NA LISTU ČEKANJA

Uputstvo: Za Radionice treninga vida postoji lista čekanja i nije moguće rezervisati mesto unapred. Ukoliko želite da evidentiramo Vaše podatke kako bi dobili obaveštenje o otvorenim mestima, potrebno je da:

  1. Pošaljete e-mail na prijave@treningvida.com sa naslovom: PRIJAVA NA LISTU ČEKANJA
  2. U sadržaju e-maila unesite godinu rođenja svakog učesnika, kontakt telefon i zemlju iz koje dolazite (ako je učesnik mlađi od 13 godina, pošaljite mesec i godinu rođenja).
  3. Navedite probleme sa vidom: dioptrija, astigmatizam (cilindri), strabizam, lenje oko, ambliopija (slabovidost).
  4. ONLINE TRENING za odrasle: Ukoliko Vas interesuje online grupni trening potrebno je da to naglasite. Online Trening je namenjen učesnicima starijim od 13 godina i pokriva dioptriju i astigmatizam tj. niste kandidat za online ako imate strabizam, lenje oko, ambliopiju.

- UKOLIKO STE SE JEDNOM PRIJAVILI, molimo da ne šaljete nove prijave, jedna prijava je dovoljna.

- MOLIMO da koristite e-mail koji radi (najčešća situacija je da je učesniku pun Inbox i stoga ne primite obaveštenje od nas). Preporučujemo da pišete sa lične e-mail adrese, a ne poslovne.

Ukoliko nemamo Vaš email i godinu rođenja, nećemo moći da obavestimo o Radionicama ili promenama u budućnosti. Nakon što pošaljete e-mail, očekujte odgovor sa potvrdom prijema podataka u roku od 10 dana. Prema listi zainteresovanih učesnika, kada dođe prilika za učešće na Treningu vida, obaveštenje sa terminima šaljemo na Vaš e-mail minimum 3 nedelje unapred.

Hvala.

________________________________________________________________________________

Radionice za decu i odrasle traju 2 dana i održavaju se u Beogradu. Radionica za odrasle se održava vikendom. Radionica za decu se obično održava petkom i nedeljom, a subota je namenjena za rad vežbi kod kuće.

Svaki učesnik dobija praktična znanja:

  • Materijali za testove vida
  • Uputstva za praćenje progresa tokom vežbanja
  • Priručnik sa vežbama i alate za izvođenje vežbi
  • Plan rada sa dinamikom izvođenja vežbi

CENE UČEŠĆA (izraženo u američkim dolarima)

Cena za učesnike decu je USD360 uz obavezno prisustvo i mesto za jednog roditelja. Cena obuhvata učešće tokom 2 dana Radionice za dete i roditelja. Ukoliko roditelj dolazi sa 2 deteta, cena po detetu je USD260. Za uplate u promotivnom periodu, cene su umanjene za USD40.

Cena za odrasle je USD330 po učesniku. Cena za 2 učesnika je USD290 po učesniku. U primeru 3 ili više učesnika, cena je USD260 po učesniku. Za uplate u promotivnom periodu, cene su umanjene za USD40.

Važna napomena

Trening vida se u potpunosti razlikuje od optometrije i oftalmologije i nije namenjen dijagnostici niti lečenju bolesti oka, zdravstvenog stanja oka ili sistema vida. Ako imate pitanja u vezi bilo koje medicinske materije, obratite se svom lekaru. Trening vida samim tim ne obuhvata nikakve medikamente, očna pomagala, niti operacije.

Napomena

Trening vida počiva na jednostavnom principu oporavka radom fizičkih vežbi. Poznato je da ako vežbate svoje mišiće, postajete zdraviji i zadržavate njihovu funkciju. Tipični problemi sa vidom poput miopije, astigmatizma, presbiopije, ili strabizma nisu bolesti već jednostavno način na koji trenutno ili dugi niz godina koristite svoj vid. To je stečeno stanje kod većine osoba, kako se skoro svi, oko 98%, rađamo sa savršenim vidom.

Trening vida je edukacija o tome kako da proverite svoj vid i zatim povratite prirodan jasan vid radeći jednostavne i prijatne vežbe. Prvi rezultati poboljšanja vida su tu već za par dana redovnog vežbanja.